24 Şubat 2015 Salı

Maybelline eyestudio lasting drama gel eyeliner BLACK/BROWN



Herkese merhaba!
Çok uzun zamandır benle olan ama üşengeçlikten dolayı hem kullanmayı bırakıp kenera koyduğum hemde yazısını yazmak için baya geciktiğim maybelline gel eyelinerdan bahsetmek istiyorum.
  Ben genelde jel eyelinerlardan ziyade likit eyelinerları uygulamayı daha kolay buluyorum.Çünkü fırçaları daha ince ve daha pratik geliyor.



Bendeki renkleri 01 black ve 02 brown rengi. Öncelikle söylemeliyim ki minicik kavanoz olmalarına rağmen çok uzun süre kullanabilirsiniz. Gördüldüğü gibi ben siyah olanını iki aydan fazla kullanmama rağmen anca bu kadar azaldı.Daha sonra kenera kaldırınca unuttum gitti:)Bu yazıdan sonra gözümün önüne koyup bir süre bunları kullanacağım:)Zira kuruyup ziyan olmalarını istemem çünkü gerçekten güzel ve kaliteli bir ürün , benim için  tek zorluğu her seferinde fırçayı temizlemek, o yüzden likitler daha kullanışlı geliyor:)



Bu gel eyelinerlar yanında  küçük bir fırçayla geliyor.Fotoğrafta gördüğünüz gibi uçları yuvalark  ama kullanım aşamasında size zorluk çıkarmıyor. Aslında ben kesik uçlu fırçalarla daha iyi çekebiliyorum ama bu fırçayada alıştıktan sonra rahatlıkla kullanabilirsiniz.



Renkleri aşağıda gördüğünüz gibi ama tek katta daha soluk bir renk elde ediyorken ikinci katta daha net bir sonuç alıyorsunuz aşağıdaki foto iki kat geçilmiş hali.Eyeliner bir süre sonra sabitleniyor ve akma bulaşma olmuyor çok uzun süre akmadan bulaşmadan gözünüzde duruyor. 
Şu an fiyatı nedir bilmiyorum ama indirimlerden uygun fiyata alabilirsiniz.



Sevgiyle kalın görüşmek üzere , mutlu günler :)

23 Şubat 2015 Pazartesi

Missha Black Ghassoul peel-of nose pack


Herkese merhaba!
Aslında çok uzun zamandır bu ürün hakkındaki yorumlarımı paylaşmak istiyordum ama hep yazmak zor geldi nedense:)Artık yazma vakti geldide geçiyor dedim ve sıvadım kolları...
   Ayrıca geçen gün 2. defa bu ürünü sipariş verdim.Alışveriş postumu gören olmuştur mutlaka.O kadar memnunum yani bu maskeden :)
Öncelikle sitesindeki açıklamasını yazmak isterim.


Fas’tan gelen Siyah Ghassoul’un gizemli etkisi ile, gözenekleri mükemmel bir şekilde temizler ve
siyah noktalarınızdan kurtulabilirsiniz.
* 5,000mg oranında Ekosertten sertifikalı Fas Ghassoul içerir.
* Catechu (Uncaria Gambir ekstresi), tarçın (tarçın özü), Sanguisorba Kökü (Sanguisorba Officinalis Kökü özü),
Lotus Çiçeği özü (Nelumbo Nucifera Çiçek özü) ve Sardunya (Pelargonium graveolens) özü gibi sıkılaştırıcı içerikleri ile
(Patent No. 10-0808418), Gözenekleri sıkılaştırırken sebumu önler.
* Kamelya, Japonika Çiçeği özü gibi sıkılaştırıcı içerikleri ile (Patent No. 10-0708236) gözenekleri kapatır.




Ürün görüldüğü gibi siyah renkte ve erimiş plastik gibi.Hemen sürmeniz gerekiyor çünkü sonra dağıtması biraz zor oluyor. 
Benim siyah nokta sorunum burnumda ama burun çevresinde de çok az var. O yüzden sürdüğümde maskeyi elmacık kemiklerime kadar getiriyorum. Kuruma süresi sürdüğüm kalınlığa göre değişiyor talimatlarda 15 dk bekletip tek seferde çekin yazıyor ama benim bazen 20-25 dk beklettiğimde oluyor. 
    İlk seferde siyah noktalardan arınmış bir ciltle karşılaşmıyorsunuz tabiki ama haftada iki kere yada benim gibi haftada 3 kere  uygularsanız siyah noktalarınızda gerçekten azalma oluyor. Cildiniz parlıyor. Yalnız bu maskeyi uygularken  ya duştan sonra yapın ya da yüzünüzü buhara tutup cildinizi yumuşatın o zaman etkisini daha çok görürsünüz.
Bu arada isterseniz tüm yüzünüzede uygulayabilirsiniz.


Fotoğrafta gördüğünüz beyaz  noktalar uygulama sonrasına ait çok net fotoğrafı çekemesemde gerçekten fazlasıyla siyah noktaları çekiyor. 
  Elimde bu seriye ait olan black ghassoul tightening maskeside mevcut onuda bir süredir kullanıyorum bir süre daha gözlemleyip onunda yazısını paylaşacağım.

Aranızda bu ürünü yada buna benzer bir ürünü kullanan var mı varsa fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim...
   Sevgiyle kalın mutlu günler :)
   

21 Şubat 2015 Cumartesi

Missha alışverişim # 4



Herkese merhaba !
Missha çok sevdiğim bir marka oldu çıktı bütün ürünlerini denemek istiyorum. Ama bir ürünü var ki benim için ondan vazgeçemicem sanırım o da çok severek kullandığım black ghassoul'un siyah nokta giderici soyulan maskesi:)  Elimdeki ürün yarıdan daha az kalınca dedim bir tane daha sipariş vereyim birde yanında çok merak ettiğim pirinç maskesini attım sepete. Diğer miniklerde testerlarım :)En yakın zamanda misshanın bu soyulan maskesinin yorumlarını paylaşacağım.
    Sevgiyle kalın :)

19 Şubat 2015 Perşembe

Nuxe reve de miel baume levres lip balm


Herkese merhaba!
 Bu soğuk kış günlerinde dışarı çıkıp gezmek zor geliyor insana.Hele ki  bu şehrin kuru soğuğunda keyfi gezmek kendinize yapacağınız en büyük işkencelerdendir herhalde :)Böyle günlerde benim için en güzel şey elimde kocaman sıcak bir çay eşliğinde blog bakmak ,video yada film izlemektir. 
    Kuru soğuklar demişken  su içemeye başlamıştım kısa bir süre önce, çok olmasada gün içinde 1 lt yada 1 lt'ye yakın  içiyordum bu aralar yine boşladım ve dudaklarım tabiki yine tepki vermeye başladı.Her zaman söylerim her mevsim çatlayan kuru dudaklara sahibim. Ama su içtiğim zamanlar bu durum ortadan kalkıyor içmeyi bıraktığım zaman ise kurumuş toprak misali eski alini alıyor yine...O yüzden her zaman elimin altında mutlaka lipbalm vardır.Hatta bir tane onarıcı bir tanede nemlendirici olmak üzere iki ayrı lipbalm kullanırım.




 Medplustan sonra (yazısını merak edenler buraya tıklayabilir) herkesin çok övdüğü  nuxe'un bu ürününü denemek istedim o yüzden medplusa ara verdim.
   Cam kavanozuyla gerçekten çok şık kaliteli bir duruşu var. Kapağını açtığınız anda portakallı kek kokusunu alıyorsunuz gerçekten çok güzel bir kokusu var ve iştah açıcı :)
   Yapısı o kadar yoğun ki dudağınıza sürdüğünüzde emilmesi çok uzun sürüyor bu yüzden üstüne ruj sürüp çıkamıyorsunuz. Bundan dolayı ben evde olduğum zaman ve yatmadan önce sürüyorum. Emilmediği için dudaklarınızın üstünde görünmeyen bir tabaka oluşturuyor. Dudakta ağırlık yapmıyor . Nemlendirmesi gayet iyi ama az çok tüm lipbalmlar nemlendirdiği için benim için önemli olan kısım onarması. Çünkü medplus gibi bu ürünüde dudaklarımı yolmaktan yara yaptığım zamanlar normal bir lipbalmla geçecek gibi olmayan durumlarda onarmak için kullanıyorum. 
    Peki onarıyor mu derseniz açıkça söylemek gerekirse benim için bir medplus değil... Onarıyor mu tabiki onarıyor ama iyileştirme süresi medplusa göre bir gün daha gecikiyor.Medplus daha hızlı onardığı için medplus benim için 1. sırada ,ikinci sırayı ise nuxe 'e bırakıyorum :)
    İçeriği ise; akasya balı, greyfurt esansı, shea yağı, değerli bitkisel yağlardan oluşuyor. 15 gr'lık ebatı ile sizi çok uzun süre idare eder.
   Fiyatı ise bir çok internet sitesinde değişiyor zaman zaman indirimler oluyor ve 15 tl ye kadar düşüyor ama genelde 30 tl  civarında bir fiyata sahip... 

Aranızda bu lipbalmı kullananlar var mı ?Sizin fikriniz nedir?

  

11 Şubat 2015 Çarşamba

Clinique lash doubling mascara and lash building primer


Herkese merhaba!
  Clinique ürünlerini severek kullanıyorum merak ettiğim ürünleride alışverişlerimde denk geldiğinde deneme boyu kısmından seçiyorum yada uygun fiyatlı gördüğüm zaman aynen bu maskarada olduğu gibi hemen sepete atıyorum veya set şeklinde görürsem kaçırmıyorum :)
  Hediye olarak verilen bir setin içinde high impact maskara vardı ve ben o maskaraya bayılmıştım.Yani clinique maskaraları ile tanışmam high impact ile oldu. Yazısı burada.Daha sonrada bu maskarayı görünce bakalım bu nasılmış diye merak edip hemen sepete attım.



 Görüldüğü gibi her iki tarafıda minicik  4'er gr  ama uzun süre sizi idare ediyor ben nerdeyse iki aydır kullanıyorum ve hala içinde var. 


Fırçası ince yapılı ve kıl fırça kirpiklere güzel bir şekilde oturuyor sürmesi kolay  ama çok fazla hacim vermiyor bence, gerçi aşağıda gördüğünüz fotolarda tek kat uygulanmış hali  mevcut ama kat kat sürüldüğünde de kirpiklerde yapışma oluyor. O yüzden tek kat uygulamak bence yeterli ama kısa kirpiklere sahip olanlar yetinmeyebilir bu görüntü ile... Zira benim kirpiklerim normalde de uzundur..
Yani bu görüntüyü ben en uygun fiyatlı rimelde de alıyorum... 


Primerı ben tek kat sürüyorum ve kurumadan hemen rimeli geçiyorum. Primerı iki kat sürürsem fazla ıslak oluyor. Kuruduktan sonra rimeli sürdüğümde ise çokta hoş olmayan bir görüntüyle karşılaşıyorum.O yüzden primarı tek kat sürüp kurumadan rimeli geçmenizi öneririm.




Rimelin bende ki duruşu bu şekilde.... Bu görüntü için orjinal boyunu alır mıyım? Hayır... Zira ürün hem pahalı hemde istediğim hacmi vermedi... Çok çok beğenmiş olsaydım süper bir maskara deseydim alırdım orası ayrı ama benim bir daha almayacağım bir rimel oldu kendisi...(Farklı fırça tiplerini rimel bittikten sonra atmıyorum bununda fırçasını atmayacağım )
   Aranızda bu rimeli ve primerı kullanan var mı ? Yorumlarınızı bekliyorum ...
Sevgiyle kalın görüşmek üzere...  

9 Şubat 2015 Pazartesi

Nivea Micellar Makyaj Temizleme Suyu



Herkese merhaba!
 Bu sefer ki yazım nivea micellar makyaj temizleme suyuna ait.Bazı ürünlerde değişmezlerim varken bazı ürünlerde de değişik markaları denemeyi seviyorum.
   Özellikle makyaj temizleme sularında şimdiye kadar mükemmel tamamen çıkarıyor makyajı dediğim bir ürünü bulamadığım için  mükemmeli bulana kadar farklı ürünleri denemeye devam edeceğim.
 Bu ürün, dexpanthenol ve üzüm çekirdeği içeren formülüyle;
 Tek adımda yüz ve göz makyajını çıkarmayı ve cildi temizlemeyi 
Cildi nemlendirmey ve canlandırmayı vaad ediyor. 
   Ama açıkçası tek adımda makyajı falan çıkarması hikaye bu da diğer kullandığım makyaj temizleme suları gibi illa ki kalıntı bırakıyor ve tamamen çıkarmıyor kirpik diplerinde illaki eyeliner kalıyor... 
  İçeriğinde paraben ve parfüm yok.Hassas ciltler için uygun. 

Aranızda bu ürünü kullanan var mı ? Sizin yorumlarınız nedir?

  

2 Şubat 2015 Pazartesi

Bitenler & Çöpe gidenler 5

Herkese merhaba!
Uzun aylardan sonra yeni bir bitenler yazısı ile karşınızdayım. 
Hiç bir zaman ürün bitirmek için ürün bitirmedim o yüzden ben bitenler yazılarımı çok nadir ama toplu bir şekilde yazıyorum.
  Bilgisayarımın ani arızası yüzünden fotolarım format atıldığında gitti.O yüzden fotoğrafları olmadan yorumlarını yazacağım bir kaç ürün var.Onların fotoğraflarını daha önceden çekip ambalajları yer kaplamasın diye çöpe atmıştım.

Neyse gelelim bitenlerime.


Restorex şampuan: Uzatma vaadi veriyordu lakin uzatma konusunda başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim.O yüzden tekrardan almam.


Benri aleo veralı duş jeli:  Kocaman 1 lt'lik bir üründü  çok hafif bir kokuya sahipti yaz boyunca kullandım.Gramajına göre çok uygun fiyatlı bir üründü tekrardan alabilirim.


Yves rocher hydra vegetal yüz yıkama jeli: Severek kullandığım bir ürün oldu tekrardan alırım yazısı burada.


Avon little black dress vücut losyonu: Kokusunu çok sevdim tekrardan alacağım ürünler arasında. Yazısı burada.


Dalan dolive Saç bakım kremi: Uygun fiyatlı bir saç ürünüydü tekrardan alabilirim yada farklı markalara yönelebilirim yazısı burada.


Flormar duş jelleri: Erkekler için olan duş jellerindendi buna rağmen severek kullandım.Yazın aşırı sıcaklarında kullandığım ferah kokulardandı.


Dove yoğun onarıcı saç bakım maskesi: Severek kullandım yazısı burada.


Vichy termal su: Yazın sıcak günlerinde çok iyi geldi farklı markaları denemek istiyorum yazısı burada.






Klorane kuru şampuan: Güzel bir üründü yazısı burada indirimde bulursam alırım.
John frieda hacim veren sprey: Normal fiyatları bana göre biraz pahalı ya bunun gibi işe yarayan bir ürün bulurum yada indirimdeyken alırım. Saç köklerine gerçekten hacim veriyor.Yazısı burada.
Maxim roll on: Tekrardan aldım bile. Çok memnunum lakin uzun vadede zarar verir mi düşüncesiyle farklı düşünceler içersindeyim :) Yazısı burada.
Missha gonk beak şampuan ve saç kremi: Yumuşaklık veren güzel bir şampuan ve şaç kremiydi başka etkisini göremedim.İlerde büyük boyunu alabilirimde farklı ürünlere şans verebilirimde.. 
Missha saç bakım spreyi: Bende pek işe yaramadı bir daha almam.Yazısı burada.



Himalaya herbals yüz yıkama köpüğü: Çok severek kullandım tekrardan alabilirim. Yazısı burada.
La roche  posay makyaj temizleme suyu: Beğendiğim bir üründü tekrar şans veriri. Yazısı burada
Clinique yüz yıkama jeli:Elimdeki son clinique yüz yıkama jeliydi severek kullanmıştım güzel bir kampanyaya denk gelirsem tekrar alırım yazısı burada
Clinique makyaj temizleme suyu: Yazısı burada. Bence fiyatını haketmiyor. Aldığım setten dolayı büyük boyu var ondan sonra alacağım bir ürün değil.




Bioderma sensibio H20 :  Diğer kullandığım ürünlerden pek fark göremedim o yüzden uygun fiyatlı ve aynı performansı sergileyen ürünler var ve onlardan devam edeceğim.Tabi ki çok uygun bir kampanyaya denk gelirsem alırım.Yazısı burada.



Doa gülsuyu: Gülsuyunun içine laktik asit koymuştum yarısından fazlasını kullandım ama çok soğuk havalarda cildimde çok kurumaya yol açtığı için ve cildim kendini toplayana kadarda zaman geçeceğinden doğal bir gülsuyu olduğu için kenarda beklesin istemedim.
Yves rocher hydra vegetal tonik: Çok severek kullandım.Yazısını merak edenler buraya tıklayabilir. 
Clinique tonik: Sevdiğim bir diğer tonik.Gözeneklerimi küçülttüğü için severek kullanmıştım.Yazısı için buraya tıklayabilirsiniz.



Balmi lipbalm: Hiç sevmedim tekrar almam.Yazısı burada.
Bioderma lipbalm: Almayacağım bir diğer ürün daha yazısı burada.
Roc lipbalm: Severek kullandığım bir lipbalm oldu ilk defa med plustan sonra bir ürünü bu kadar çok sevdim yazısı burada tekrardan alabilirim.
Med plus lipbalm: Demişbaşlarımdan olmazsa olmazım.Yazısı burada ve tabiki tekrardan alınacak.
Oriflame çikolatalı lip care: Benden geçer not alamadı tekrardan almam. biraz dudaklarıma kullanıp daha sonra vücudumda kuruyan bölgelere sürdüm. Yazısı burada.



Privacy deodorant: Önceden parfümünü çok sık alırdım kokusu hafif ve hoş. Bu yüzden bu deodorantıda tekrardan alabilirim.
Madam coco orkide özlü vücut spreyi: Çok hafif kokan yaz aylarına çok uygun bir vücut spreyi tekrar alınabilinir yazısı burada
Bargello parfüm: Lady million isimli parfümün kokusuydu başta orjinali ile kokusu aynı gelsede sonradan kokusu değişti sanki bir daha almam. 
Similiar parfüm: Agenda made ismine sahip bu parfümü sadece saçlarıma sıkarak bitirdim  o da çok uzun zaman aldı çok kadınsı bir çiçek kokusuydu. Bir daha almam. ( kokusunu bilmeden aldığım bir parfüm vakası daha )



Nyc sky rise rimel: Çok uygun fiyata aldığım ve çok severek kullandığım bir rimel oldu tekrardan alabilirim. Yazısı burada.
Essence ı love extreme: Bu rimelide çok severek kullandım ama çok çabuk kurudu bir kere daha şans verebilirim. Yazısını yazamadım artık bir dahaki aldığımda gelir yazısı :)
Rimmel scandaleyes rimel: Değişik bir fırçası vardı ve ben sürerken zorlanıyordum açıkçası ,gözüme batıyordu hep ,sanırım bir daha almam .
Golden rose maxim eyes rimel: Yine uygun fiyatlı bir rimel daha elimde bir tane daha var yazısını o zaman yazacağım.
Clinique high impact rimel: Deneme boyu olmasından dolayı çabuk biten hatta bitmeden önce çabuk kuruyan bir maskara oldu verdiği etki güzeldi yazısı burada.
Max factor lip gloss: Severek kullandım tekrardan alabilirim yazısı burada.
The balm schwing eyeliner: Çok sevdiğim bir eyeliner bittikçe alıyorum tekrardan alacağım yazısı burada.





Oriflame far paleti: Uzun seneler önce almıştım elimden düşünce  bütün farlar kırıldı toplanıcak gibi değil çöpe gidiyor.
Rimmel london wake me up fondoten: Beğendim belki bir kez daha tenime uygun bir rengini bulursam alırım.Yazısı burada
Flormar  lipgloss : Alalı 4-5 sene olmuştur. Aldığımdan beri bi kaç kere kullanmıştım sanırım bozulmuş yapısı çöpe gidiyor.
Maybelline bb krem: Biri light biri medium rengi. Bu zamana kadar kullandığım en güzel bb krem tekrardan alacağım yazısı burada




Madam coco vanilyalı vücut losyonu: Çok yoğun bir kokusu var bir daha almayacağım.Yazısı için buraya tıklayabilirsiniz.
Madam coco amberli vücut losyonu: Bir daha almayacağım bir ürün daha yazısı için şuraya tıklayabilirsiniz.
Benri aseton: Kokusunu hiç sevmedim çok ağır ve çok kalıcı bir kokusu var ellerimi yıkasamda kokusunu alabiliyordum. Şu an başka bir çeşidini kullanıyorum ama bundan hiç memnun kalmadım ayrıca koyu renkli ojelerimi çok iyi çıkarmadı.
Vazelin: Herhangi bir vazelinden farkı yoktu bu yada başka bir marka farketmez benim için.



 

Clinique dramatically different moisturizing lotion + : Severek kullandım bu zaten üçüncü tüpümdü yazısı için buraya  tıklayabilirsiniz.

Darphin göz maskesi: Memnun kaldığım bir üründü fiyatından dolayı benzeri bir ürün arayışına girebilirim.Yazısı için buraya tıklayabilirsiniz.
Loreal revitalift göz kremi: Annem yarısını kullanıp bana vermişti yazısını yazmadım ama severek kullandığım bir göz kremi oldu.
Vichy aqualia thermal nemlendiricisi: Memnun kaldım yazısı için buraya buyrun.
Loreal besleyici altın: Güzeldi memnun kaldım ama tekrardan almam çünkü denemek istediğim başka nemlendiriciler var merak edenler için yazısı burada.
Olay nemlendirici: Nemlendirici olarak beğenmedim  bir daha almam yazısı için buraya tıklayabilirsiniz.
Loreal nutri gold göz kremi: Severek kullandım yazısı için buraya buyrun.


Loreal elseve extraordinary oil: Sarı kapaklı olan şişedeki yağ daha yoğun olduğu için onu daha çok sevdim.Elimde bir kırmızı kapaklı daha var.Ama Genel olarak  böyle yağların hepsi aynı işi yapıyor.Yazısı burada.
Avon advance techniques saç bakım yağı: Ben benzeri ürünlerin birbirlerinden farklı olmadıklarını düşünüyorum buna benzer her ürün gibi bunuda severek kullandım yazısı burada mevcut.



Krauterhof anti-cellulite gel : Uzun zamandır elimdeydi geçen gün deneyip spor yapayım dedim ama malesef etkisini kaybetmişti.O yüzden çöpe gidiyor ama tekrardan almayı düşünüyorum.Çünkü ilk kullanmaya başladığım ilk zamanlar etkisini hissediyordum
Pantene maske: Sözde saç rengini koruyan bir maskeydi ama o etkiyi göremedim bir daha almam.
Roc el kremi: Severek kullandım.Yazısı burada.
Lapitak ayak kremi: Kaç kere bitirdim sayısını unuttum sürekli alıyorum alacağımda :) Yazısı burada
Rosense el kremi: Güzel bir kremdi yoğun yapısı vardı tekrardan alırım.

Diş macunları : Ayrı ayrı yorum yapmayacağım aralarında en sevdiğim colgate optic white (elimde 2 tane daha var)ve g.u.m markasıydı.



Yves Rocher Polinezya Tiare Çiçeği : Çok severek kullandığım bir duş jeliydi kokusunu çok sevdim biraz ağırdı ama sonbahar ve kış ayları için baymayan bir kokuydu. Tekrardan alabilirim.
Yves Rocher Guatemala Makadamia Fındığı : Kokusu çok çok ağır geldi açıkçası hiç beğenmedim bana hiç hitap  eden bir koku değildi.

Dermokil duş jeli: Her ne kadar erkek yazsada üzerinde ben böyle fresh kokuları seviyorum o yüzden duş ürünlerinde erkeklere ait ürünleride kullanıyorum.Buda güzel kokulu bir duş jeliydi tekrardan alırım.
Dirty works body scrub: Vücuduma peeling yapmak zor geldiği için bir daha almam ama güzel bir üründü yazısı burada.
Beauty formulas feminine: Ferah kokuyordu sevdim tekrar alabilirim.
The body shop strawberry peeling: Tam bir çilek reçeli kıvamında yazısı burada.



Clear şampuan: Kokusunu çok seviyordum herhangi bir artısı yada eksisini göremedim.
Aplus saç kremi: Uygun fiyatıyla sevdiğim bir saç kremi yenisini kullanmaya başladım bile.
Bioblas yağlı saçlar için şampuan: Saçımdaki yağı azaltmadı. Sevemedim tekrar almam.



Hürrem sultan hamam otu yağı: Yazısı için buraya tıklayabilirsiniz.






Cilt yenileyici soyulabilen gold maske




Herkese merhaba!
Bugünün konusu her cumartesi günü  uyguladığım, cilt bakımı rutinime eklemiş olduğum soyulan maske.

     Ben kozmetik ürünleriden çok cilt bakımı ürünlerini daha çok seviyorum.Kozmetikte belli başlı ürünlerin elimde olması benim için yeterliyken cilt bakımında farklı maskeleri peelingleri denemeyi seviyorum.
   Bu üründe aktardan almış olduğum soyulan bir maske.Açıkçası pek bilindik bir ürün olmadığı için baştan alıp almamak konusunda tereddütte kaldım ama çok fazla önerilince deneyim ne kaybederim ki dedim ve aldım şimdi annemle birlikte severek kullanıyoruz.



  Uygulama yapmadan önce yüzümü güzel bir şekilde sıcak suyla yıkıyorum ve kuruladıktan sonrada maskeyi yüzüme uyguluyorum . Çok ince sürülürse yüzden çıkarması uğraştırıcı oluyor çok yoğun sürülürse kuruması uzun sürüyor.Ben ne çok ince ne de çok kalın orta karar da sürüp kurumasını bekliyorum. Maskenin açıklamasında 35-45 dk  arası beklenmesi yazıyor ama ben en fazla 25 dk bekletip yüzümden çıkarıyorum. Maskeden sonra cildiniz yumuşacık sanki nemlendirici sürmüş gibi oluyor ve verdiği berrak görüntü gerçekten çok güzel. 
    Bu maskeyi beş gün süre ile her gün uygulayın yazıyor açıklamasında cildin yıpranma durumuna göre otuz güne kadar uygulanabilinirmiş. Benim cildim yıpranmış bir cilt değil o yüzden haftada bir kere uygulamak yetiyor.
   Yapısı çok yoğun kıvamlı içinde altın gibi sarı pırıltılar bulunuyor.

  Ben içerikten anlamıyorum ama merak edenler varsa içeriğine bakabilir.

İçeriği :
Water,ethyl alcohol,glycerine,tocopherly avetate,bisabolo,linoleic asid,ascorbic asis,elastin,kolajen hyalunoric acid,tee tree oil, lemonen,aloe vera oil,aurum,rose oilapricot oilkaoline, imidazoline urea,edta,it may contains dyes pigments(CI: 16255,16035,titanium oxide)


   Sizin önerebileceğiniz maskeler var mı ? Varsa merakla bekliyorum.
Sevgiyle kalın görüşmek üzere...