7 Ekim 2013 Pazartesi

PURE BEAUTY BLACK PEARL SERİSİ

 Selam kızlar bir süredir kullandığım bu seriden bahsetmenin zamanı geldi sanırım.Kullanmaya başlayalı neredeyse 2 ay oldu. Önce gelelim etiket bilgilerine bakalım neler yazmışlar ,demişler neler vaad etmişler:)

  •       Denizlerin mücevheri olarak bilinen,Tahiti'nin değerli siyah incisi,organik protein(albüminoid), minareller ve diğer aktive edici bileşenler bakımından oldukça zengindir.Cildi besler ve enerji verir,özellikle yaşlanan cildi yenilemeye yardımcı olur. İleri nano teknolojiyi ve bir çok değerli bileşeni bir araya getiren pure beauty youth restore black pearl serisi ilk yaşlanma belirtileri ile savaşmak için hazırlanan özel bir bakım serisidir.
  • Özel kök hücre aktivatörü (piriç kallus ekstresi)cildin kök hücrelerini yeniden yapılandırmak ve canlandırmak için uyarırken onarıcı özellikteki siyah inci ekstresi gereken nemlendirici etkiyi sağlayarak cildi tazeler,koyu lekeleri giderir, kırışıklıkları azaltır ve cildin esnekliğini arttırır.Ayrıca ince çizgilerin  görünümünü azaltmak ve elestin üretimini uyarmak konusundaki etkinliği klinik olarak kanıtlanmış,eşsiz bir kollajen desteği olan  SYN-COLL bileşenini içermektedir.İçeriğindeki derin deniz suyu,okyanus minarelleri ve vitaminleri ile cildinizi besler. 

Benim yorumuma gelicek olursak; kremin yapısı görüldüğü gibi baya bi katı ve yoğun.Güzel nemlendiriyor canlı gösteriyor ama vaad ettiği gibi şişliği almıyor.Ayrıca incecik çizgilerimide yok etmedi.Anlayacağınız canlı göstermesi ve nemlendirmesi hariç diğer yazdıkları tırt :)
 Tonik jel kıvamında ve şeffaf..Parfümlü bir kokusu var.Bu koku göz kreminde ve gece kremindede mevcut. Sürdüğünüzde kısa bi sürelik bi ferahlama oluyor sonra bu his gidiyor. Onu haricinde bi artısı eksisi olmadı... 
  Gece kremi de görüldüğü gibi çok katı bi kıvamda değil ama sürerken yoğun nemlendirmesini hissediyorsunuz.. Gece boyu sizi idare ediyor...Gece kreminden memnun kaldım.


         Göz kremim beni bi kaç gün daha idare eder.Gece kremi ve tonik en az 2 ay daha benle olur sanırım çünkü çok bereketli ürünler kullan kullan bitmiyor :) Ama göz kremi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü çok çabuk bitti :) Neyse bunlar bittikten sonra bi dermatolağa çıkmak istiyorum cildimin neye ihtiyacı varsa onları kullanmak daha iyi olucak sanırım :)

      Şimdilik benden bu kadar görüşmek üzere sevgiyle kalın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder