12 Ekim 2013 Cumartesi

Down under natural's argan oil saç bakım serumu

Selam herkese :)
 Yaklaşık bir buçuk aydır kullandığım ve şişesini yarıladığım down under saç bakım serumu için yeterince fikir sahibi oldum.
    Saçlarımı kestirdiğimden beri düzleştirici yada maşa kullanma sayım toplasanız 7-8 i geçmez :) Ama her gün duş aldığım için saçlarımıda saç kurutma makinası ile kuruttuğumdan ister istemez fazlasıyla ısıya maruz kalıyor... Alt tarafı saç kurutma makinası deyip geçmemek lazım...Saçı kırmada zarar vermede diğer aletlerden bi farkı yok :)
     Serum bize;
         Kolay kırılan saçlara anında etki ederek saçı pürüzsüzleştirmeyi,parlaklık ,yumuşaklık ve ısıya karşı koruma sağlamayı
     İçerdiği yüksek E vitamini zengin antioksidanlar ve omega 9 ile saç kırıklarını onarmayı ve beslemeyi 
Saç teline etki ederek saç kırılmalarının azalmasına yardımcı olmayı,saçın elektiriklenmesini ve kabarmasını engellemeyi vaad ediyor... 
         Peki vaad ettiklerini yerine getiriyor mu ?
 Saçlarımı yeni kestirdiğim için kırık yok fakat bu kadar ısıya maruz kalmasına rağmen hala kırık oluşmadı... Saçlarıma parlaklık ve yumuşaklık veriyor, saçlarım elektriklenip kabarmıyor. Kısacası vaad ettiklerini yerine getiren bir ürün.
      Ben gayet memnun kaldım.Ürünü yeterli miktarda kullandığınızda yağlı bi görünüm olmuyor fakat fazla kaçırırsanız biraz yağlı bi görünüm oluşuyor uçlarda:) Tabi bence bu kişinin kullanım hatası:) El ayarını fazla kaçırmamak lazım :)Kokusu o kadar güzel ki koklamaya doyamıyorum :) Böyle tatlı tatlı kokuyor portakallı gibi :)   
        Sizin yorumlarınız nelerdir?   :)
Görüşmek üzere sevgiyle kalın.... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder